udprint print tryk

Tryk

Der findes mange former for tryk. Hos Studie Sign hjælper vi dig gerne med at finde den bedste metode og kvalitet, til den rigtige pris.

Kontakt os gerne hvis du har en opgave.

Vi trykker alt fra t-shirts over klistermærker til brevpapir. Herunder kan du læse om de forskellige trykmetoder.

Serigrafi, silketryk,tryk på glas plast folie træ tekstiler, serigrafi, streamers, tekstiltryk, tryk på t-shirt, tryk på poloshirts, tryk på caps, tryk på sweatshirts

Tekstiltryk/Serigrafi

Serigrafi er en alsidig trykteknik som muliggør trykning på en lang række forskellige materialer blandt andet; plast, metal, glas, træ, tekstiler, papir, pap, selvklæbende folier mm.
Selvklæbende streamers trykt i serigrafi anvendes til mange reklameformål. Streamers kan med god virkning anbringes i bagruden på biler, på udstillingsmarteriale, i vinduer, ja overalt.
Har du brug for at få trykt på tekstiler, kan vi hjælpe med tryk på: T-shirt, polo shirts, sweat shirts, skjorter, fleece jakker, caps, tasker. Du kan selv komme med det der skal trykkes på og ellers hjælper vi dig gerne med denne del også.
Vi samarbejder blandt andet med Craft som du finder på: http://www.craft.se/us.html

Vi er behjælpelige med alt fra udkast, udformning, og valg af materiale ved disse opgaver.

 

Brevpapir, visitkort, konvolutter

Offset

Mangler du visitkort, brevpapir eller andet indenfor tryk på papir, så kan vi klare det for dig. Vi kan også hjælpe dig med at opgradere det du har nu.

Print, print på papir, print på folie

Print

Der er ikke grænser for hvad der kan printes på.

Har du en tryksag der skal laves eller noget helt andet...i næsten alle størrelser, så hjælper vi dig gerne.